Onze professionals hebben meer dan 10 jaar ervaring in Zorg en Welzijn
  • gecertificeerd door:
  • Beeldmerk_2016_ISO9001_CIIO-Staand1
  • crkbo-logo-rond
Nieuws Klanten login

Wat we doen

PPP-zorg in 1,5 minuut
Samen maken we de zorg sterker

Wij bieden een combinatie van:

In het kort

1. SOFTWARE

Inzicht krijgen in ervaring van zorgvragers én medewerkers

Met onze software kunnen zorgteams zelf real time de ervaring van zorgvragers en medewerkers in kaart brengen. Wij helpen zorgmedewerkers vragen te stellen die er toe doen en zorgen dat zij ook direct iets kunnen doen met de resultaten. De Enalyzer software is eenvoudig in gebruik en heeft een frisse look & feel.

Met onze VR ‘on the job’ video mogelijkheden zien en horen medewerkers zichzelf acteren in de dagelijkse praktijk. De dialoog over de resultaten leidt tot waardevolle verbeteringen.

software
2. MINDWARE

Teams ontwikkelen

Teams hebben ruimte nodig om binnen de gegeven, soms pittige, omstandigheden te kunnen werken aan positieve ervaringen. PPP legt de regie bij het team zelf om kwaliteitsverbetering met hun eigen teamontwikkeling te combineren.

Hoe beter het team functioneert, hoe beter de zorg. Het goed functioneren als team, dat steeds wisselt van samenstelling, is een enorme uitdaging. De kracht zit in het team zelf en de wijze waarop de leiding dit begeleidt. Onze ervaren coaches van PPP-Zorg trainen en begeleiden teams en interne  (bege)leiders in het versterken van de teams en verbeteren van de kwaliteit van zorg.

Onze opleidings- en coachingspakketten kennen een uitgebreid aanbod aan workshops en trainingen. PPP-Zorg werkt op maat en zo is ieder team op elk niveau in de organisatie in staat om een verbeterproces in gang te zetten. Met onze kort-cyclische methodieken maken wij het verbeterproces onderdeel van de dagelijkse praktijk en ontwikkelen wij teams op een duurzame manier.

62888a25-c23f-4bb9-8b9c-6851c6935020 4
3. SOULWARE

Persoonlijke ontwikkeling

Verbeteren en dus veranderen is niet zomaar eenvoudig. Soms zitten bepaalde gewoontes, werkwijzen en gedragspatronen behoorlijk diep geworteld in je team of persoon. Dan kan het heel verfrissend en verrijkend zijn om een ervaren PPP coach mee te laten kijken binnen het team en tijdens het werk te observeren en tips te geven.  Dit noemen we ‘coaching on the job’. In intervisie bijeenkomsten bespreek je met een groep collega’s, van binnen of buiten je team problemen waar je tegenaan loopt bij o.a. het kort cyclisch verbeteren, of zaken die spelen in de teamdynamiek. PPP-Zorg heeft een korte en krachtige intervisie aanpak en begeleiden het proces. En een aantal van onze coaches zijn gecertificeerd als persoonlijk begeleider. Zij kunnen in een 1:1 traject aan de hand van verschillende methoden mensen tot inzichten brengen die ze weer een stapje verder helpen in hun functioneren en leven. Wil je meer weten, zie de menukaart onder ‘Soulware’ of neem contact met ons op.

Alles wat aandacht krijgt, groeit. 

89018d2a-0a1a-46a5-8ed0-d4d661d0294a