Ons team

Monica Grasveld-van Berkcel
Directie
Meer over Monica
Monica Grasveld-van Berkcel
Directie

Monica begeleidt al ruim 35 jaar met hart en ziel zorgprofessionals bij het verbeteren van hun kwaliteit en hun onderlinge samenwerking. Sterke zorgteams hebben constructieve feedback nodig om te leren en te groeien. In 2012 startte zij daarom met het het Positive Perception Program. Werken aan positieve ervaringen in de zorg is een prachtige missie om dag in, dag uit aan te blijven werken.

Waar kun je mij nog meer voor inschakelen?

Vanaf het begin van mijn loopbaan houd ik me bezig met Ontwikkeling en Vernieuwing van de zorg. Zeker in deze tijden is het experimenteren met nieuwe vormen van organisatie en samenwerken een relevante uitdaging: samen werkende weg uitzoeken wat wel en wat niet werkt.

Ik begeleid graag teams en individuen in hun ontwikkeling. Ik heb hiertoe diverse certificaten gehaald: SIOO adviesvaardigheden, Biografie als medicijn, DANA coaching, Psych -K en Deep Listening.

Rein Vehmeijer
Directie
Meer over Rein
Rein Vehmeijer
Directie

In 2013 sloeg ik als directeur van Inforay de handen ineen met PPP-Zorg. Het gebruik van technologie om de zorg vanuit de positieve perceptie te verbeteren heeft mijn ambitie sindsdien niet meer losgelaten. Bij PPP-Zorg ben ik verantwoordelijk voor de interne organisatie van PPP, financieel en juridisch.  

Lizette Borghuis
Data & Office management
Meer over Lizette
Lizette Borghuis
Data & Office management

Graag help ik je met al je vragen over de software (support) en over PPP-zorg  in het algemeen. Daarnaast verzorg ik de administratie en ben officemanager en backoffice in  één, kortom de ‘spin-in-het-web’ van deze mooie organisatie. Het structureren en verwerken van gegevens maakt mij een blij mens!

Annieke (van den Dool) van Berckel
PPP Coach
Meer over Annieke
Annieke (van den Dool) van Berckel
PPP Coach

Met veel plezier begeleid en coach ik klanten in het werken aan positieve ervaringen met de zorg. Ik verken graag nieuwe wegen en denk vanuit wat WEL kan. Ik bekijk vraagstukken vaak met een systemische bril om daarmee tot de kern door te dringen. Mijn Rotterdamse roots kennen het ‘handen uit de mouwen steken’, en de jaren hebben me geleerd wat ‘Verwondering’ op kan leveren. Deze mix zal je herkennen in hoe ik met je samenwerk. 

Waar kun je mij nog meer voor inschakelen?

Ik ben ervaren trainer in klantgerichtheid. Daarnaast ben ik opgeleid en gecertificeerd voor familie- en organisatie opstellingen. En ik ontwikkel interne opleidingsprogramma’s voor organisaties.

Ilse Raats
PPP Coach
Meer over Ilse
Ilse Raats
PPP Coach

Centraal stellen hoe klanten en medewerkers de zorgverlening ervaren. Hier ligt al bijna 20 jaar mijn hart.

Samen met teams van de werkvloer én in gesprek met klanten kijk ik waar de mogelijkheden voor verbetering zijn. Concreet en praktisch. Dat is mijn kracht.

Waar kun je mij nog meer voor inschakelen?

Ik ben gespreksleider en trainer van gespreksleiders voor de uitvoering van focusgroepen en spiegelbijeenkomsten met patiënten. Ik train vaardigheden in samen beslissen en coach zorgprofessionals bij de implementatie. Ik ontwikkel patiënten informatie in begrijpelijke taal. Ik ben analytisch, heb onderzoeksvaardigheden en je kunt mij benaderen voor calamiteitenonderzoek.

Mildred Visser
PPP Coach
Meer over Mildred
Mildred Visser
PPP Coach

Rode draad in mijn loopbaan is dat ik mij wil inzetten om verbetering van zorg- en dienstverlening te bereiken op allerlei niveaus én de beleving daarvan door de zorgontvanger. Of ik mijn bijdrage lever binnen een zorgorganisatie of tussen organisaties: het draait voor mij altijd om het maken van het verschil voor de zorgontvanger én de zorgverlener.

Waar kun je mij nog meer voor inschakelen?

Ik ben een all round adviseur in de zorg, met ervaring als projectleider, procesbegeleider en verbinder. Je kunt mij daarnaast benaderen voor calamiteitenonderzoek en lean verbetertrajecten.

Margot van Zon
PPP Coach
Meer over Margot
Margot van Zon
PPP Coach

De bijna 20 jaar ervaring op het vlak van kwaliteitsmanagement, waarvan meer dan 10 jaar in zorginstellingen, weerspiegelen mijn hart voor de zorg. Als zorgmedewerker, consultant én coach heb ik mijn creatieve ideeën op talloze projecten (op het vlak van kwaliteitsmanagement en procesmanagement) mogen loslaten. Door mijn chronische ziekte weet ik mij als geen ander te verplaatsen in het welzijn van patiënten. Mijn aanpak uit zich in het klein en concreet maken van beoogde verbeteringen, zodat dingen behapbaar blijven en onderdeel worden van de dagelijkse praktijk. Verbeteringen die ik het liefst in samenwerking doorvoer, omdat de som van velen sterker is dan het individu.   

Waar kun je mij nog meer voor inschakelen?

Ik ben gespecialiseerd in kwaliteitsmanagement en auditor. Ik ben ervaren projectmanager. En ik geef individuele coaching van chronisch zieken

Nancy Bos
PPP Coach
Meer over Nancy
Nancy Bos
PPP Coach

Ik ben een luisteraar, een veranderaar en een kei in kwaliteit. Mijn nieuwsgierigheid maakt dat ik doorvraag en bevraag waarom iets is zoals het is en waarom jij doet wat je doet. Ik luister samen met jou naar de bedoeling waarbij datgene tevoorschijn komt wat echt gezegd mag worden. Pas als we elkaar en de situatie goed kennen, kijk ik samen met jou en je team naar de (micro) experimenten die we vandaag nog kunnen doen.

Waar kun je mij nog meer voor inschakelen?

Ik ben een verbinder van losse eilandjes in de organisatie. Ik train vaardigheden in het klein maken van complexe uitdagingen en het uitvoeren van micro experimenten. Ik coach zorgprofessionals bij het oogsten en vieren van hun successen wat helpt in de implementatie. Ik ben analytisch, heb onderzoeksvaardigheden en je kunt mij benaderen voor calamiteitenonderzoek.

Heleen Elfrink
PPP Coach
Meer over Heleen
Heleen Elfrink
PPP Coach

Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam in de zorg. Eerst als verpleegkundige en daarna als gespecialiseerd kinderverpleegkundige werkzaam aan het bed. De laatste 10 jaar coach en training ik onder andere mensen uit de zorg. In mijn begeleiding is één van mijn speerpunten “emoties”. Waarom voel, denk, doe of ervaar ik wat ik doe? Hoe ga ik om met emoties van mijzelf en met die van een ander? In individuele coaching en groepstrainingen begeleid ik mensen hierbij. Persoonlijk leiderschap over jezelf en waar dit speelt over anderen.

Tevens coach ik teams op zowel praktische vaardigheden op het gebied van communicatie en samenwerking als ook hoe kunnen we op een constructieve en plezierige manier met elkaar samen werken. Hoe kunnen en durven we zaken bespreekbaar te maken en het contact versterken of verbeteren.

Ik kijk vanuit een systemische bril, ik ben opgeleid als haptotherapeut en systemisch teamtrainer. Mijn Twentse roots zijn nog zichtbaar in mijn nuchtere houding. Daarnaast ben ik nieuwsgierig, betrokken en praktisch ingesteld. Hoe kan ik jou helpen jezelf en de situatie beter te begrijpen zodat er meer rust en verbinding komt. En wat mag er bij in plaats van wat moet er weg, zodat je zin krijgt om het vanavond of morgen op een andere manier te proberen.

Onze partners