Menukaart

Persoonlijke ontwikkeling

Leer hoe je kan groeien en verbeteren

Ontdek eenvoudige methodes en praktische tips voor persoonlijke ontwikkeling. Onze werkvormen, workshops en interventies voor persoonlijke ontwikkeling zijn een op maat aanpak, want ieder persoon vraagt om andere interventies.

Kies een van onze onderdelen

Klik op een training of workshop

Persoonlijke coaching

Biografie als medicijn coach

Zorgprofessionals zijn actieve mensen. ‘Biografie als medicijn’ is een nieuwe en effectieve coachingsmethodiek, waarbij je onder begeleiding van een gecertificeerd PPP coach op actieve wijze je eigen biografie doorloopt vanuit 4 verschillende dimensies. Dit levert je inzichten op over jezelf die je helpen je op professionele wijze om te gaan met het intensieve leven als medewerker, manager of bestuurder in de zorg.

Interesse?
Neem contact met ons op

3 hoek coaching (leider, medewerker, coach)

Interesse?
Neem contact met ons op

360 graden 'IK'

De opleiding ‘360 graden IK’ is een persoonlijk leiderschapsprogramma gericht op mensen die zichzelf beter willen leren kennen om vanuit dit zelfinzicht een positieve stap te zetten in eigen functioneren en loopbaan. Het opleidingsprogramma van bestaat uit 5 opleidingsblokken van 2 dagen, verspreid over ca. 6 – 8 maanden.

Interesse?
Neem contact met ons op

Individuele coaching

Zit je niet lekker in je vel in je werk en kan je daar wel een professionele coach bij gebruiken? Onze coaches staan voor je klaar. In een intakegesprek bepalen we samen wat je doel van je coachtraject wordt en bespreken we hoe veel en hoe vaak we afspreken.

Interesse?
Neem contact met ons op