We zijn trots op de partners waar we mee werken. Samen hebben we al prachtige resultaten geboekt. Graag delen zij hun ervaringen met u.

LearnincLearn Inc.
Learn Inc. is opgericht door Annieke van Berckel. Learn Inc. richt zich op werken en leren in klantgerichte organisaties. In haar rol als coach, trainer en adviseur helpt ze medewerkers en bedrijven om effectiever en klantgerichter (samen) te werken. Dat kan in de vorm van een (erkend) opleidingstraject zijn, maar ook door coaching en/of training on the job: daar raakt leren het werken in de kern. Lees meer over LearnInc.

GrasveldadviesGrasveldadvies
Grasveld begeleidt bestuurders, medici, zorgprofessionals, managers en adviseurs in de zorg bij vraagstukken. In opdrachten combineert Grasveld haar kennis over zorginhoud en kwaliteitszorg met haar procesmatige en veranderkundige ervaring als manager, projectleider en adviseur. Zij schakelt makkelijk van bestuurlijk-strategisch naar uitvoerend niveau. Lees meer over Grasveldadvies.

VACwerkJanny Venema
Bij Janny staan de gebruikers van zorg centraal. Ze beschikt over een brede kennis en ervaring op het gebied van klantonderzoek en patiëntparticipatie. Haar kracht is om onderzoeksresultaten te vertalen in aansprekende verbetervoorstellen die aansluiten bij de dagelijkse praktijk. Met haar achtergrond in de zorg en haar ruime kennis door opleidingen zoals: VO Management, Mediation en PRINCE2 projectmanagement, is zij bij uitstek geschikt om veranderprocessen te begeleiden.
Janny werkt al geruime tijd als senior beleidsadviseur in de ziekenhuiszorg en heeft daarnaast haar eigen bedrijf VACwerk. Onderzoek doen naar de wensen van cliënten, de implementatie van deze klantenwensen en het verhogen van de effectiviteit van medewerkers zijn haar belangrijkste activiteiten. Lees meer over Vacwerk.

Ilse RaatsIlse Raats
Ilse Raats combineert een passie voor kwaliteit van zorg en kwaliteit van leven met een jarenlange ervaring op het gebied van kwaliteitszorg, patiëntgerichtheid en implementatie van innovaties. In haar rol als adviseur, trainer of projectleider wil zij bijdragen aan zorg die is op de wensen, behoeften en verwachtingen van patiënten, cliënten en hun naasten. Zij brengt verschillende perspectieven bijeen, zoals dat van patiënten, naasten en medewerkers, en faciliteert vandaar uit een dialoog of samenwerking om de zorg te verbeteren.

W&T

Wilt u ook partner worden van PPP?
Neem dan gerust contact met ons op.