Onze professionals hebben meer dan 10 jaar ervaring in Zorg en Welzijn

Ons team

Monica Grasveld-van Berkcel
Directie
Meer over Monica
Monica Grasveld-van Berkcel
Directie

Monica begeleidt al ruim 35 jaar met hart en ziel zorgprofessionals bij het verbeteren van hun kwaliteit en hun onderlinge samenwerking. Sterke zorgteams hebben constructieve feedback nodig om te leren en te groeien. In 2012 startte zij daarom met het het Positive Perception Program. Werken aan positieve ervaringen in de zorg is een prachtige missie om dag in, dag uit aan te blijven werken.

Rein Vehmeijer
Directie
Meer over Rein
Rein Vehmeijer
Directie

In 2013 sloeg ik als directeur van Inforay de handen ineen met PPP-Zorg. Het gebruik van technologie om de zorg vanuit de positieve perceptie te verbeteren heeft mijn ambitie sindsdien niet meer losgelaten. Bij PPP-Zorg ben ik verantwoordelijk voor de interne organisatie van PPP, financieel en juridisch.  

Lizette Borghuis
Data & Office management
Meer over Lizette
Lizette Borghuis
Data & Office management

Graag help ik je met al je vragen over de software (support) en over PPP-zorg  in het algemeen. Daarnaast verzorg ik de administratie en ben officemanager en backoffice in  één, kortom de ‘spin-in-het-web’ van deze mooie organisatie. Het structureren en verwerken van gegevens maakt mij een blij mens!

Annieke (van den Dool) van Berckel
PPP Coach
Meer over Annieke
Annieke (van den Dool) van Berckel
PPP Coach

Met veel plezier begeleid en coach ik klanten in het werken aan positieve ervaringen met de zorg. Ik verken graag nieuwe wegen en denk vanuit wat WEL kan. Ik bekijk vraagstukken vaak met een systemische bril om daarmee tot de kern door te dringen. Mijn Rotterdamse roots kennen het ‘handen uit de mouwen steken’, en de jaren hebben me geleerd wat ‘Verwondering’ op kan leveren. Deze mix zal je herkennen in hoe ik met je samenwerk. 

Ilse Raats
PPP Coach
Meer over Ilse
Ilse Raats
PPP Coach

Centraal stellen hoe klanten en medewerkers de zorgverlening ervaren. Hier ligt al bijna 20 jaar mijn hart.

Samen met teams van de werkvloer én in gesprek met klanten kijk ik waar de mogelijkheden voor verbetering zijn. Concreet en praktisch. Dat is mijn kracht.

Mildred Visser
PPP Coach
Meer over Mildred
Mildred Visser
PPP Coach

Rode draad in mijn loopbaan is dat ik mij wil inzetten om verbetering van zorg- en dienstverlening te bereiken op allerlei niveaus én de beleving daarvan door de zorgontvanger. Of ik mijn bijdrage lever binnen een zorgorganisatie of tussen organisaties: het draait voor mij altijd om het maken van het verschil voor de zorgontvanger én de zorgverlener.

Margot van Zon
PPP Coach
Meer over Margot
Margot van Zon
PPP Coach

De bijna 20 jaar ervaring op het vlak van kwaliteitsmanagement, waarvan meer dan 10 jaar in zorginstellingen, weerspiegelen mijn hart voor de zorg. Als zorgmedewerker, consultant én coach heb ik mijn creatieve ideeën op talloze projecten (op het vlak van kwaliteitsmanagement en procesmanagement) mogen loslaten. Door mijn chronische ziekte weet ik mij als geen ander te verplaatsen in het welzijn van patiënten. Mijn aanpak uit zich in het klein en concreet maken van beoogde verbeteringen, zodat dingen behapbaar blijven en onderdeel worden van de dagelijkse praktijk. Verbeteringen die ik het liefst in samenwerking doorvoer, omdat de som van velen sterker is dan het individu.   

Bernadette Cousin
PPP Coach
Meer over Bernadette
Bernadette Cousin
PPP Coach

Ruim 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en coachen van professionals én teams in organisaties. Onderzoekt samen met de ander waar verandering of ontwikkeling mogelijk is. Goede luisteraar, vraagt door. Positief kritisch met de focus op resultaat. Ik stimuleer de ander  om via reflectie & dialoog – én m.b.v. van allerlei inspirerende werkvormen en interventies- het beste in zichzelf naar boven te halen. Veranderingsbereidheid, motivatie en welbevinden nemen hierdoor toe. Ik ga graag met jou of je team  in gesprek!  

Janny Venema
PPP Coach
Meer over Jannny
Janny Venema
PPP Coach

Mijn ambitie is de zorg beter maken. Mijn kracht? Het samenbrengen van de zogenaamde ‘systeemwereld’ (meten is weten) bij de leefwereld (de ervaringen, wensen en behoeften) van patiënten, cliënten en bewoners. Ik heb kennis van de praktijk, kan strategische doelstellingen vertalen naar de praktijk en werk resultaatgericht. Door goed te luisteren naar medewerkers, hun welzijn niet uit het oog te verliezen werk ik graag samen aan kwaliteitsverbetering in organisaties. Mijn aanpak kenmerkt zich door ‘hands on’, met enthousiasme, humor en lef. “ 

Daphne Schollink
Support
Meer over Daphne
Daphne Schollink
Support

Als junior in het team is geen vraag mij te gek en denk ik oplossingsgericht! Ik ondersteun zo goed mogelijk alle clienten met elke vraag die ze hebben over PPP en Enalyzer. Werken op maat word ik vrolijk van; graag vind ik  oplossingen/uitkomsten die passen bij een specifiek team en/of individu. Verder vind ik het ook heel leuk om teams te begeleiden.

Sharon van de Ven
coach
Meer over Sharon
Sharon van de Ven
coach

Humor, lef en verbinden vanuit authenticiteit. Dat streef ik na en is voor mij de sleutel naar zichtbare resultaten. Vanuit mijn achtergrond als verpleegkundige, bestuurslid verpleegkundige adviesraad, projectleider en leidinggevende kan ik op vele vlakken in de zorg meedenken. Door een analyse te maken van de praktijk kijken we samen naar wat er nodig is om een verbetering in te zetten. Een oplossing die volledig past bij jou en je team. Samen doen we de voorzet….zodat jij een stevige slag kunt maken!

En onze samenwerking partners die bijdragen aan onze missie