Onze professionals hebben meer dan 10 jaar ervaring in Zorg en Welzijn

Ons team

Monica Grasveld-van Berkcel
Directie
Meer over Monica
Monica Grasveld-van Berkcel
Directie

Monica begeleidt al ruim 35 jaar met hart en ziel zorgprofessionals bij het verbeteren van hun kwaliteit en hun onderlinge samenwerking. Sterke zorgteams hebben constructieve feedback nodig om te leren en te groeien. In 2012 startte zij daarom met het het Positive Perception Program. Werken aan positieve ervaringen in de zorg is een prachtige missie om dag in, dag uit aan te blijven werken.

Waar kun je mij nog meer voor inschakelen?

‘Visies, fusies en ruzies’ in en tussen zorginstellingen. Onafhankelijk voorzitter calamiteitenonderzoek. Extern visiteur/auditor.

Persoonlijk coach met certificaat voor biografische coaching en DANA coaching.

Rein Vehmeijer
Directie
Meer over Rein
Rein Vehmeijer
Directie

In 2013 sloeg ik als directeur van Inforay de handen ineen met PPP-Zorg. Het gebruik van technologie om de zorg vanuit de positieve perceptie te verbeteren heeft mijn ambitie sindsdien niet meer losgelaten. Bij PPP-Zorg ben ik verantwoordelijk voor de interne organisatie van PPP, financieel en juridisch.  

Lizette Borghuis
Data & Office management
Meer over Lizette
Lizette Borghuis
Data & Office management

Graag help ik je met al je vragen over de software (support) en over PPP-zorg  in het algemeen. Daarnaast verzorg ik de administratie en ben officemanager en backoffice in  één, kortom de ‘spin-in-het-web’ van deze mooie organisatie. Het structureren en verwerken van gegevens maakt mij een blij mens!

Annieke (van den Dool) van Berckel
PPP Coach
Meer over Annieke
Annieke (van den Dool) van Berckel
PPP Coach

Met veel plezier begeleid en coach ik klanten in het werken aan positieve ervaringen met de zorg. Ik verken graag nieuwe wegen en denk vanuit wat WEL kan. Ik bekijk vraagstukken vaak met een systemische bril om daarmee tot de kern door te dringen. Mijn Rotterdamse roots kennen het ‘handen uit de mouwen steken’, en de jaren hebben me geleerd wat ‘Verwondering’ op kan leveren. Deze mix zal je herkennen in hoe ik met je samenwerk. 

Waar kun je mij nog meer voor inschakelen?

Ik ben ervaren trainer in klantgerichtheid. Daarnaast ben ik opgeleid en gecertificeerd voor familie- en organisatie opstellingen. En ik ontwikkel interne opleidingsprogramma’s voor organisaties.

Ilse Raats
PPP Coach
Meer over Ilse
Ilse Raats
PPP Coach

Centraal stellen hoe klanten en medewerkers de zorgverlening ervaren. Hier ligt al bijna 20 jaar mijn hart.

Samen met teams van de werkvloer én in gesprek met klanten kijk ik waar de mogelijkheden voor verbetering zijn. Concreet en praktisch. Dat is mijn kracht.

Waar kun je mij nog meer voor inschakelen?

Ik ben gespreksleider en trainer van gespreksleiders voor de uitvoering van focusgroepen en spiegelbijeenkomsten met patienten. Ik train vaardigheden in samen beslissen en coach zorgprofessionals bij de implementatie. Ik ontwikkel patienten informatie in begrijpelijke taal. Ik ben analytisch, heb onderzoeksvaardigheden en je kunt mij benaderen voor calamiteitenonderzoek.

Mildred Visser
PPP Coach
Meer over Mildred
Mildred Visser
PPP Coach

Rode draad in mijn loopbaan is dat ik mij wil inzetten om verbetering van zorg- en dienstverlening te bereiken op allerlei niveaus én de beleving daarvan door de zorgontvanger. Of ik mijn bijdrage lever binnen een zorgorganisatie of tussen organisaties: het draait voor mij altijd om het maken van het verschil voor de zorgontvanger én de zorgverlener.

Waar kun je mij nog meer voor inschakelen?

Ik ben een all round adviseur in de zorg, met ervaring als projectleider, procesbegeleider en verbinder. Je kunt mij daarnaast benaderen voor calamiteitenonderzoek en lean verbetertrajecten.

Margot van Zon
PPP Coach
Meer over Margot
Margot van Zon
PPP Coach

De bijna 20 jaar ervaring op het vlak van kwaliteitsmanagement, waarvan meer dan 10 jaar in zorginstellingen, weerspiegelen mijn hart voor de zorg. Als zorgmedewerker, consultant én coach heb ik mijn creatieve ideeën op talloze projecten (op het vlak van kwaliteitsmanagement en procesmanagement) mogen loslaten. Door mijn chronische ziekte weet ik mij als geen ander te verplaatsen in het welzijn van patiënten. Mijn aanpak uit zich in het klein en concreet maken van beoogde verbeteringen, zodat dingen behapbaar blijven en onderdeel worden van de dagelijkse praktijk. Verbeteringen die ik het liefst in samenwerking doorvoer, omdat de som van velen sterker is dan het individu.   

Waar kun je mij nog meer voor inschakelen?

Ik ben gespecialiseerd in kwaliteitsmanagement en auditor. Ik ben ervaren projectmanager. En ik geef individuele coaching van chronisch zieken

Janny Venema
PPP Coach
Meer over Jannny
Janny Venema
PPP Coach

Mijn ambitie is de zorg beter maken. Mijn kracht? Het samenbrengen van de zogenaamde ‘systeemwereld’ (meten is weten) bij de leefwereld (de ervaringen, wensen en behoeften) van patiënten, cliënten en bewoners. Ik heb kennis van de praktijk, kan strategische doelstellingen vertalen naar de praktijk en werk resultaatgericht. Door goed te luisteren naar medewerkers, hun welzijn niet uit het oog te verliezen werk ik graag samen aan kwaliteitsverbetering in organisaties. Mijn aanpak kenmerkt zich door ‘hands on’, met enthousiasme, humor en lef. “ 

Waar kun je mij nog meer voor inschakelen?

Ik ben trainer, mediator en coach. Ik ben gespecialiseerd in cliënt/patiënt participatie. Ik geef zowel advies op strategisch niveau, als het implementeren, monitoren en uitvoeren van dit beleid. Ik opleider voor de rol als gespreksleider. En ik ben bekwaam in Prince2 projectmanagement.

Joppe Grasveld
PPP Coach
Meer over Joppe
Joppe Grasveld
PPP Coach
Nancy van Rijn
Meer over Nancy
Nancy van Rijn
Sharon van de Ven
PPP Coach
Meer over Sharon
Sharon van de Ven
PPP Coach

Humor, lef en verbinden vanuit authenticiteit. Dat streef ik na en is voor mij de sleutel naar zichtbare resultaten. Vanuit mijn achtergrond als verpleegkundige, bestuurslid verpleegkundige adviesraad, projectleider en leidinggevende kan ik op vele vlakken in de zorg meedenken. Door een analyse te maken van de praktijk kijken we samen naar wat er nodig is om een verbetering in te zetten. Een oplossing die volledig past bij jou en je team. Samen doen we de voorzet….zodat jij een stevige slag kunt maken!

 

En onze samenwerking partners die bijdragen aan onze missie