Samenwerking PPP-Zorg en Enalyzer

Per 1 januari 2021 biedt PPP-Zorg, dankzij een unieke samenwerking met het Deense Enalyzer, prachtige, multi functionele enquête software voor Zorg en Welzijn. Enalyzer is blij met PPP-zorg, omdat wij met 10 jaar ervaring de behoeften binnen zorginstellingen heel goed kennen en de vertaalslag kunnen maken naar Product Development van Enalyzer. PPP kan gezien worden als dé voorvechter van korte, kleine vragenlijsten die door teams zelf worden opgesteld. Enalyzer komt van grote ingewikkelde en langere vragenlijsten, vooral uit de HR hoek. Nu is het beste van beiden gecombineerd en kan de klant alle kanten op! Zowel voor kort cyclisch verbeteren, als voor audits, verplichte vragenlijsten, HR en research. Je kunt het zo gek niet bedenken : alle soorten vragenlijsten kunnen nu gemaakt worden door de klant zelf.

Om het voor de uitvoerende teams behapbaar te houden heeft PPP-Zorg handige kant en klare templates gemaakt, zodat alleen de vragen en de afbeeldingen nog maar hoeven te worden toegevoegd. En daartoe heeft PPP een online bibliotheek ontwikkeld, met voorbeeldvragen, afbeeldingen en handzame handleidingen.

We zijn heel druk geweest het afgelopen jaar met de transitie, maar nu staat er ook echt wat! Huidige klanten zijn allemaal getraind inmiddels en we hebben heel veel zin om nu met onze klanten de eindeloze mogelijkheden verder te gaan ontwikkelen. Hoe leuk is het dat al onze klanten met elkaar binnen de software in werkgroepen kunnen samenwerken!

We zijn dankbaar dat OLVG en HMC ziekenhuizen ons op het pad van Enalyzer hebben gezet!!