PPP-zorg is een initiatief van Rein Vehmeijer en Monica Grasveld. Wij merkten in onze dagelijkse praktijk dat enquêteren van klanten zelden tot daadwerkelijke verbeteringen in de dienstverlening leidt. Vele kilo’s en bites aan data, zonder gewenst resultaat. Daarom ontwikkelden wij het Positive Perception Program.

Rein Vehmeijer & Monica Grasveld

PPP-zorg werkt met een team van ervaren coaches. Ervaren coaches en trainers in de zorg op terrein van cliënten en medewerkers feedback, cliëntgerichtheid, teamontwikkeling en effectief samenwerken. Onze kunst is het eigenaarschap bij de klant laten, dus wij nemen niet over, wij leiden op, begeleiden en coachen. We hebben veel ervaring met, en kennis over, implementatie, continu verbeteren en omgaan met weerstand tegen veranderen. We zijn experts in het stellen van goede vragen aan cliënten en medewerkers. Onze coaches zijn gespecialiseerd in onder andere kwaliteitszorg, klantgerichtheid, gedragsverandering, klantpanels, spiegelgesprekken, lean en continu verbeteren, conflicthantering, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

van links naar rechts: Janny Venema (Vacwerk), Mildred Visser (Visser Advies en Projectmanagement), Rein Vehmeijer, Ilse Raats (Raats voor Mensgerichte Zorg), Lizette Borghuis (Datawerk), Annieke van Berckel (Learninc), Bernadette Cousin (Bureau C), Dagmar Hassink (Consultant en coach), Monica Grasveld, Hans Woolderink (IFC groep).